Liverpool-legenden Jamie Carragher har hyllat Aston Villa-assistenttränare John Terry. Carragher har förklarat Terry som en bättre version av sig själv och hävdar att Chelsea-legendens karriär fortfarande är undervärderad till denna dag.
Han Billiga fotbollströjor sa till Sky Sports ‘Off Script podcast:’ John Terry var i grunden en bättre version av mig. Den tidigare Chelsea-anfallaren Tony Cascarino betygsätter Southampton-esset Danny Ings före Borussia Dortmund tröja Arsenal-kapten Pierre-Emerick Aubameyang.
Cascarino har inte ifrågasatt Aubameyangs målresultat men hävdar att Ings är mer ett konstant hot för Southampton. Villarreal-mittfältaren Santi Cazorla är fast besluten Mikel Arteta kan bli en framgång med Arsenal. .
Paret spelade tillsammans på Gunners och Cazorla är glad att se hans tidigare lagkamrat börja sätta samman segrar. På BBC Sport sa Villarreal-mittfältaren: ‘Arteta förtjänar chefen. Han var alltid en ledare i omklädningsrummet.
Cazorla talade före Gunners ‘1-0-seger i Europa League-motståndarna Olympiakos igår kväll. Villarreal-veteranen Santi Cazorla erkänner att ‘vänner i Arsenal’ fortsätter att fråga honom om lagkamraterna Pau Torres och Samu Chukwueze. PSG tröja .
Cazorla sa till Marca: ‘Ja, främst mina Arsenal-vänner. De frågar mig om dem och de tror att de snart kan hoppa till Premier League. Det är bra att stora klubbar är intresserade av de unga spelarna på Villarreal men för just nu ber jag dem att låta dem stanna här..

Margarita kopen voetbalshirts CedricGra

Jacquelin Jalkapallo Pelipaidat AnhCromer

VernonTre fotballdrakter til lag Florenedo